EN VERDEN

I BEVEGELSE

Life Fitness ønsker gjennom treningsopplevelser å få mennesker til å bevege seg og leve et aktivt liv. Life Fitness har det største utvalget av treningsutstyr innen kondisjonsutstyr, styrketreningsutstyr og gruppetreningsutstyr.

ELEVATION serien

PREMIUM KONDISJONSUTSTYR SOM ENGASJERER OG UNDERHOLDER

ELEVATION serien gir deg en kombinasjon av det siste innenfor teknologi, overlegen biomekanikk, pålitelig funksjonalitet i kombinasjon med design. Cardio serien er det beste du kan få innenfor kondisjonsutstyr: tredemølle, ellipsemaskin/crosstrainer, trimsykkel/sittesykkel, trappemaskinen PowerMill og vår unike FlexStrider.

NYE LIFE FITNESS INTEGRITY

HØY YTELSE, UOVERTRUFFEN PÅLITELIGHET

Nye Life Fitness Integrity. Life Fitness sin «arbeidshest» er blitt enda bedre! Nye Integrity Serien har et elegant design med rene linjer, samt kraftfull og driftsikker teknologi. Den nye Integrity serien kommer med to forskjellige typer konsoll på tredemølle, crosstrainer / ellipsemaskin, trimsykkel / sittesykkel og trappemaskin.

ACTIVATE serien

THOUGHTFULLY DESIGNED. DISTINCTIVELY CRAFTED

Activate serien er kondisjonsutstyret for brukervennlighet, funksjonalitet og pålitelighet. Serien består av tredemøller, crosstrainer/ellipsemaskin, trimsykkel og sittesykkel.

GX LIFECYCLE

En kombinasjon av funksjon og form, designet for ytelse og biomekanikk. Ergonomisk utforming av håndtak og sete, samt ubegrensede muligheter for justering av sete og styret for et bredt spekter av brukere. Sykkel for spinningsalen, kondisjons området, eller i funksjonell sone.

GX ROW

Life Fitness romaskin, passer for individuell cardio trening, gruppetrening, eller i funksjonelt område for å skape en dynamisk høy intensitet intervalltrening (HIT). Fluid Technology motstand bruker vann for å gi en jevn og naturlig roing. Seksten motstandsnivåer, enkel å flytte eller oppbevare stående.

INSIGNIA serien

Premium styrketreningsutstyr og styrketreningsapparater med vektmagasin som er estetisk tiltalende og innbydende å bruke. Brukervennlig, intuitiv og lett å stille inn. Scann QR kode på hvert enkelt treningsapparat, få øvelsen vist på mobil. Mange fargevalg på ramme og fargevalg på puter. Velg dobbeltsøm på puter for ekstra eksklusiv look.

SIGNATURE serien

Premium serien innenfor styrketreningsapparater for utøvere som ønsker progresjon og nye treningsopplevelser utover standard vektmagasin apparater. Signature serien består av Plate Loaded apparater, benker, stativ og kabelmaskiner. Stort fargeutvalg på maskiner og puter

SYNRGY360 system

Life Fitness har utviklet et innovativt system for funksjonell trening for å skape spennende, inspirerende og energisk treningsopplevelse. SYNRGY360 er ideell for mange forskjellige brukergrupper for gruppetrening, personlig trening og individuell trening. Hver enhet er modulbaserte, som betyr at du kan skape utallige varianter, tilpasset ditt behov og tilgjengelig område. Lagringsplass i SYNRGY holder området ryddig, velg mellom mange farger.

CIRCUIT serien

Styrketreningsapparater som gjør det enkelt for å komme i gang med styrketrening. Enkel og effektiv styrketrening. Styrketreningsutstyret har intuitive, enkle innstillinger på motstand, minimalt med justeringer og lett å bruke. Passer for individuell styrketrening og sirkeltrening for grupper.

SYNRGY BLUESKY

SYNRGY Blue Sky er et utendørs alternativet til SYNRGY360, den innovative treningsløsningen for små gruppe kjent fra treningssenterbransjen. Det skalerbare og modulære systemet gir uendelige muligheter for utendørs kroppsvekt trening for brukere på alle nivåer.

synrgy_bluesky

Life Fitness

Kontakt oss for tilbud.